De highlights van leidinggeven 2

Zomertijd. Heeft u ook zo’n zin in de vakantieperiode? Eindelijk tijd om even bij te komen en
zaken op orde te brengen bij uw vrijwilligersorganisatie, om daarna stil te staan bij het afgelopen seizoen. Wat ging goed? Wat kan beter en hoe kan ik het volgend seizoen anders doen? De zomer is een mooie tijd om te mijmeren, vooruit te kijken en plannen te maken. Laat u daarbij inspireren tijdens de zomer-workshops van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg! U ontmoet collega’s uit het werkveld en wisselt ervaringen uit over verschillende interessante thema’s die binnen het vrijwilligerswerk spelen. Wij zorgen voor een inspirerend maar relaxed programma en geven u praktische tips & tricks mee.

Voor:

Coördinatoren, team-/projectleiders, bestuursleden of begeleiders die leidinggeven aan vrijwilligers of vrijwilligers (willen gaan) aansturen.

Doel:

Een kijkje in de keuken van het leidinggeven aan vrijwilligers en welke onderwerpen aan bod komen in de cursussen Leidinggeven aan vrijwilligers.

Omschrijving:

Leidinggeven aan vrijwilligers, wat komt daar allemaal bij kijken? Deze 2e avond gaat over:
– in een leidinggevende rol communiceren met vrijwilligers
– en teambuilding (van een groep een team maken dat goede resultaten boekt).
Een mini-tour langs alle highlights. U ontmoet collega’s uit het werkveld en wisselt ervaringen uit. Wij zorgen voor een inspirerend maar relaxed programma.

Tarief vrijwilliger en beroepskracht:

GRATIS.

  • 16 aug 2017

  • 19:30 - 22:00

  • 1770W

    Cursuscode

  • Jeanine van Leijenhorst en Sonja Slijper

    Docent