Nazomeren

Zomertijd. Heeft u ook zo’n zin in de vakantieperiode? Eindelijk tijd om even bij te komen en
zaken op orde te brengen bij uw vrijwilligersorganisatie, om daarna stil te staan bij het afgelopen seizoen. Wat ging goed? Wat kan beter en hoe kan ik het volgend seizoen anders doen? De zomer is een mooie tijd om te mijmeren, vooruit te kijken en plannen te maken. Laat u daarbij inspireren tijdens de zomer-workshops van CVD Vrijwilligerswerk en Mantelzorg! U ontmoet collega’s uit het werkveld en wisselt ervaringen uit over verschillende interessante thema’s die binnen het vrijwilligerswerk spelen. Wij zorgen voor een inspirerend maar relaxed programma en geven u praktische tips & tricks mee.

Voor:

Cursisten die de cursussen Vinden en binden van vrijwilligers, Vrijwilligersorganisatie, Tijd voor kwaliteit?, In gesprek met… en Teambuilding vanaf het najaar 2016 tot nu volgden.

Doel:

Bijpraten en kennis opdoen n.a.v. van elkaars (minder) goede voorbeelden/ontwikkelingen.

Omschrijving:

Nam u vanaf het najaar 2016 deel aan een of meerdere cursussen van Leidinggeven aan vrijwilligers? Bent u benieuwd naar hoe het met iedereen gaat sindsdien? Kom dan naar deze nazomer – ‘met-de-benen-op-de-picknicktafel’ – bijeenkomst. U ontmoet ex-cursisten en collega’s uit het werkveld en wisselt ervaringen uit. Wij zorgen voor een inspirerend en relaxed programma.

Tarief vrijwilliger en beroepskracht:

GRATIS.

  • 23 aug 2017

  • 19:00 - 21:30

  • 1771W

    Cursuscode

  • Sonja Slijper en Jeanine van Leijenhorst

    Docent